هفت هزار میلیارد ریال برای اصلاح شبکه برق جزایر هرمزگان هزینه شد
اقتصادی

هفت هزار میلیارد ریال برای اصلاح شبکه برق جزایر هرمزگان هزینه شد

به گزارش ایرنا، محمد کریمی روز چهارشنبه در نشست خبری پیرامون تشریح طرح‌های دهه فجر، تامین زیرساخت‌های توسعه برق در جزایر هرمزگان را یکی از اولویت‌های اصلی شرکت توزیع برق هرمزگان عنوان کرد و افزود: شبکه‌ فرسوده برق در این ۶ جزیره نداریم و همه شبکه‌ها اصلاح شده است.

وی یکی از طرح‌های بزرگ شرکت توزیع برق هرمزگان را اتصال جزیره هنگام به شبکه سراسری عنوان کرد که خرید کابل برق این جزیره با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال در دست اقدام داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار کرد: معتقدیم تامین برق مطمئن و پایدار در جزایر استان موجب افزایش رضایت‌مندی ساکنان و شهروندان این مناطق خواهد بود و ضمن حفظ جمعیت ساکن و کاهش مهاجرت‌های ناخواسته، شهروندان سایر مناطق را نیز به سکونت در جزایر راغب می‌کند.

هفت هزار میلیارد ریال برای اصلاح شبکه برق جزایر هرمزگان هزینه شد

اجرای ۱۱۰ طرح برق‌رسانی دهه فجر در هرمزگان

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان همچنین به طرح‌های دهه فجر توسط این شرکت اشاره کرد و گفت: همزمان با دهه مبارک فجر بهره‌برداری از ۱۱۰ طرح تامین و توزیع برق پایدار در استان با سرمایه‌گذاری ۱۳ هزار و ۹۵۱ میلیارد ریال آغاز شده است.

کریمی ادامه داد: این طرح‌ها شامل احداث بیش از ۵۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی، ۱۹ کیلومتر شبکه فشار ضعیف زمینی، ۱۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی، ۱۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط زمینی، ۲۶۶ دستگاه پست هوایی و ۳۵ دستگاه پست زمینی است.

وی بیان کرد: همچنین یک‌هزار و ۳۰۰ نیروگاه مقیاس کوچک پنج کیلوواتی برای حمایت از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در دست اقدام است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان ادامه داد: یک نیروگاه در جزیره قشم در مراحل پایانی قرار دارد و سال گذشته نیز بزرگترین نیروگاه تجمیعی کشور با حمایت کمیته امداد در میناب فعال شد.

تحقق طرح‌های بزرگ برق هرمزگان در شرایط ناترازی انرژی

کریمی با اشاره به اینکه ناترازی در تولید و مصرف انرژی به چالشی بزرگ در کشور تبدیل شده است، گفت: شرکت توزیع برق هرمزگان در بدترین شرایط اقتصادی و ناترازی شدید در منابع و مصارف توانستیم طرح‌های بزرگی را در استان به سرانجام برسانیم که با کار جهادی محقق شده است.

وی بیان کرد: منابع تجدیدپذیر مانند خورشید، باد و انرژی هسته‌ای مهم‌ترین راهکار برای کاهش اثرات زیست محیطی تولید انرژی است که باید بتوانیم ۲ هزار مگاوات را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اضافه کرد: برای مدیریت مصرف انرژی برق سیاست‌های تشویقی‌ درنظرگرفته شده است اما اخیرا سیاست‌های تعرفه‌ای هم اعمال شده و درصورتی که مشترکین از سقف تعیین شده در الگوی مصرف زمستانه برق بیشتری مصرف کنند، مشمول افزایش تعرفه خواهند شد.

وی، پرداختن به چرایی این ناترازی‌ها به صورت دقیق را یکی از موارد مهم و از وظایف رسانه‌ها برشمرد و عنوان کرد: با داشتن منابع بزرگ نفت و گاز در کشور براین باور بودیم که تمام نیازهای ما تامین می‌شود و از این رو به استفاده از سایر منابع انرژی توجه نشده است.


منبع: irna.ir