به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل پست عصر امروز جمعه در آیین افتتاح این طرح با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال و تحول در اقتصاد سنتی اظهار کرد: شرکت ملی پست باید به موتور محرک اقتصاد دیجیتال تبدیل شود که خوشبختانه این مهم آغاز و در حال ارتقاست.
محمد احمدی با بیان اینکه این فناوری ایران را در فهرست پنج کشور دارنده تکنولوژی مربوطه قرار داده است افزود: شرکت ملی پست بین سازمانیترین سازمان کشور است و کارکرد آن با زندگی روزانه مردم عجین است، به همین دلیل توسعه خدمات باید مبتنی بر نیاز مردم شکل بگیرد.
وی یادآور شد: توسعه زیرساختهای لجستیکی لازمه افزایش سرعت و کیفیت در خدمات رسانی است، به همین واسطه اکنون اقدامات متعددی همچون ارتقای شبکه حمل و نقل پست، راهاندازی سامانه هوشمند تجزیه مبادلات و بهبود سامانه رهسپاری در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل پست با بیان اینکه از اواخر شیوع کرونا موضوع پیادهسازی سیستمهای سورتینگ هوشمند (بر اساس بارکد پستی و مقاصد ارسال مرسولات) در دستور کار قرار گرفت ادامه داد: سیستم سورتینگ هوشمند رباتیک اداره کل پست کرمانشاه که یک مرکز مبادلات در سطح کلاس جهانی است پس از تهران دومین مرکز از این دست است که با یک فناوری کاملا بومی توسط جوانان این مرز و بوم طراحی، ساخته و به سرانجام رسیده است.
به گزارش ایرنا، در حاشیه این مراسم تابلو یادبود تمبرهای شرکت پست جمهوری اسلامی ایران توسط مدیرعامل این شرکت به استاندار کرمانشاه نیز اهدا شد.
با بکار گیری این سامانه رباتیک در کنار بهینه سازی و کاهش نیروی انسانی میزان جداسازی مرسولات پستی در اداره کل پست استان کرمانشاه از روزانه ۱۵ هزار مرسوله پستی به ۲۰ و در آینده ای نزدیک به ۲۵ هزار مرسوله پستی در هر شیفت کاری افزایش پیدا خواهد کرد.
ربات های جداساز هوشمند برای ساده کردن و خودکار سازی فرآیندهای جداسازی بسته ها طراحی شده اند و مجهز به فناوری پیشرفته و سیستم های هوشمند هستند تا انواع بسته ها را به دقت و سرعت و به صورت بی وقفه دسته بندی و سازماندهی کنند، این ربات ها می توانند در انبارها، مراکز توزیع یا هر صنعتی که نیاز به جداسازی دارد گردش کاری را متحول کند.
با استفاده از این فناوری جدید شمار نیروی انسانی بخش جداسازی مرسولات در شرکت پست کرمانشاه نیز از ۱۸ نفر به هشت نفر کاهش پیدا کرد.
منبع: irna.ir
نظر دهید