به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو)، محمدرضا پیرحسینلو در جلسه پایش عملکرد منطقه ویزه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس افزود: فعالیت عمده صنایع سرمایهگذار منطقه در حوزه های تولید آهن اسفنجی، گندله، بریکت، شمش فولاد، سرب و روی، ورق فولادی، جیوه و قیر است.
وی با بیان اینکه ۱۸ پروژه زیرساختی در این منطقه مورد توجه است، اظهار داشت: پنج پروژه زیرساخت منطقه با سرمایه گذاری هزار و ۹۶۹ میلیارد ریال آماده بهره برداری است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با اشاره به اینکه توسعه زیرساختهای منطقه با هدف رشد سرمایه گذاری ها و رونق تولید ملی است، ادامه داد: از جمله این پروژهها می توان به تعمیرات پل دسترسی آبگیر و اسکله منطقه، احداث معابر، گازرسانی به شرکت های مستقر، توسعه پست مدولار ۶۳/۲۳۰ کیلوولت، احداث شبکه هدایت سیلاب قسمت شرقی و میانی سایت توسعه اشاره کرد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) نیز در این نشست با بیان اینکه توسعه منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس با رویکرد رشد صادرات باشد، افزود: هر راهبردی که در تحقق این مهم اثرگذار است، در اولویت برنامه های این منطقه اقتصادی قرار گیرد.
محمد آقاجانلو خاطر نشان کرد: بسترسازی برای جذب سرمایه گذاری، رشد تولید و صادرات و اشتغالزایی فراگیر از اهداف اصلی ایجاد منطقه خلیج فارس است.
وی گفت: ایمیدرو توسعه زیرساختهای مناطق ویژه اقتصادی را با هدف تحقق این اهداف مورد توجه قرار داده است و اکنون شاهد سرمایه گذای صنایع مختلف در این مناطق هستیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تخصیص گاز به منظور گازرسانی به نیروگاه های در دست احداث و تامین پایدار آن برای صنایع مستقر در شمار برنامه های این منطقه باشد.
منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در استان هرمزگان واقع شده است و به عنوان زیرمجموعه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران فعالیت می کند.
منبع: irna.ir
نظر دهید