کمک به اقتصاد پایدار با حرکت از بنگاهداری بانک‌ها به سمت بنگاه‌سازی
اقتصادی

کمک به اقتصاد پایدار با حرکت از بنگاهداری بانک‌ها به سمت بنگاه‌سازی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور- حجت‌الله فرزانی کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به سبب برخی شرایط یک سری شرکت‌داری‌ها و بنگاه‌ها به بانک‌ها رسید و بعد‌ها دیگر بانک‌ها این روند را ادامه دادند و حاضر به واگذاری این بنگاه‌ها و شرکت‌ها نشدند بنگاهداری بانک‌ها که مورد مذمت قرار گرفت و قانون‌گذار در قانون رفع موانع تولید در ماده ۱۶ و ۱۷ بانک‌ها را الزام به واگذاری این بنگاه‌ها کرد، اما در بنگاه‌سازی نکته‌ای که مطرح است مشارکت بانک‌ها در طرح‌ها و پروژه‌های پیشران ملی است تا آن پروژه‌ها از این مسیر و به کمک بخش خصوصی بتوانند تامین مالی کنند به‌عبارتی بنگاه‌سازی مشارکت در تولید را عملیاتی می‌کند.

او در ادامه افزود: حرکت از بنگاهداری بانک‌ها به بنگاه‌سازی دارای اهمیت‌های زیادی برای اقتصاد است. حرکت از بنگاهداری به بنگاه‌سازی می‌تواند به ایجاد یک اکوسیستم اقتصادی پویا و پایدار کمک کند. این تغییر نه تنها به بهبود وضعیت مالی بانک‌ها کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به رشد و توسعه کلی اقتصاد نیز منجر شود. 

او اظهار کرد: بنگاه‌سازی می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و کاهش بیکاری کمک کند که این امر به نفع جامعه و اقتصاد کلان است در کل انتقال از بنگاهداری به بنگاه‌سازی می‌تواند مزایای زیادی برای بانک‌ها و اقتصاد به همراه داشته باشد، اما این تغییر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت ریسک و درک عمیق از بازار است و ما باید از از بنگاهداری عبور کنیم.


منبع: yjc.ir