به گفته او، در برنامه پنجم و ششم تنها ۳۰ درصد از احکام دائمی اجرایی در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست محقق شده که آن هم ناقص بوده است. براین اساس برنامه هفتم، فرصتی طلایی برای جبران این عقبماندگیها است.
عسگری ادامه داد: همزمانی و همراهی دولت و مجلس میتواند کمک کند تا مسیر توسعه به درستی پیش رود، چنانچه نتوانیم در این زمان با دوستی و همدلی، مسیر را جلو ببریم، شاید در آینده دستیابی به اهداف مشکلتر شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در حوزه تولید پروتئین سفید موفقیتهای بزرگی حاصل شده است، افزود: بنابر آمار سالانه به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارتن مرغ در کشور تولید می شود که ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن از این میزان در داخل مصرف و مابقی آن به منظور مدیریت بازار باید صادر شود.
به گفته او، بنابر آمار در حوزه پروتئین سفید حدود ۲۱ هزار مجوز صادر کردهایم که تاکنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن آن عملیاتی شده است.
عسگری افزود: امروز تولیدکننده باید با خیال راحت تولید کند و مصرفکننده نیز به آسانی به محصولات دسترسی داشته باشدچراکه در حوزه امنیت غذایی و تولید غذا هزار تومان هزینه کنیم، در بحث بهداشت و درمان صد هزار تومان صرفهجویی خواهد شد.
رئیس کمیسیون کشاورزی بر لزوم برگزاری جلسات مشترک با مسئولان دامپزشکی و دیگر بخشهای مرتبط تأکید کرد و گفت: ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت پیرامونی ما علاقهمند به محصولات کشاورزی ایران هستند. قطعاً راهکارهای شما در این راستا اثرگذار خواهد بود و ما آمادگی کامل برای همکاری و پیگیری داریم.
خبرنگار: آزاده محبی
منبع: yjc.ir
نظر دهید